BedrijfsprofielWij zijn één van de langstbestaande en bekendste facilitaire postproductie bedrijven van Nederland. U bent bij ons aan het goede adres als u het 'zolderkamer-doe-het-zelf' niveau wilt ontstijgen, maar ook niet bij een te grote en dure onpersoonlijke studio terecht wilt komen.

Stemopname en nasynchronisatie


Wij geven advies of kunnen bemiddelen bij het kiezen van een professionele stem. Wij zijn niet alleen knoppendrukkers, maar denken ook mee tijdens een opname of geven aanwijzingen om zo tot de beste opname te komen. Naast 'droge' opnames zijn wij ook gespecialiseerd in lipsync nasynchroniseren.

Sound Design en Foley


Naast dat wij beschikken over het grootste en oudste geluidseffectenarchief van Nederland, maken wij ook geluidseffecten en foley op maat. Wij zijn één van de weinig studios waar zelfs bijna dagelijks foley opnamen plaatsvinden.

Mixage


Wij mixen niet alleen voor de huiskamer en kleine beeldformaten, maar we beschikken ook over een grote mixagestudio met projectie voor films. Op het gebied van surround geluidsnabewerking staat Bob Kommer Studio's in de top 10 van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring met 6-kanaals IMAX geluid weet iedereen ons te vinden als het gaat om indrukwekkend surround-geluid. Wij doen het al meer dan 45 jaar.

Video editing, DVD/Bluray Authoring


Omdat we geluid-bij-beeld doen beschikken we ook over videofaciliteiten. Zo kunnen we eventueel nog kleine beeldcorrecties uitvoeren. Ook alle oudere videotape formaten kunn we nog inlezen (Digibeta, Betacam SP, etc). Tenslotte masteren en encoderen we naar alle videoformaten.

Unieke mogelijkheden


Naast alle standaard "tools" die elke studio heeft, ontwikkelen wij op grote schaal unieke custom-software. Hiermee hebben we een creatieve workflow en unieke mogelijkheden die in dezelfde tijd een beter eindproduct als resultaat heeft, zonder dat we voor u duurder zijn!
   Terug naar bovenDeel pagina met anderen